Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maudite

28. 6. 2008 6:39
Lucie,

je mi lito co se ti stalo . Opatruj se a  napis.

Luis

P.S.: ta nova fotka je V

0 0
možnosti

ftf

26. 6. 2008 21:10
Stane se

Občas se něco takového stane, já kdysi něco podobného zažil ovšem z pozice toho dítěte: Pozval jsem domů partu ze hřiště, některé známé, některé méně známé a došlo i na tu "schovku". A rodiče po návratu z práce zjistili, že chybí autodráha, kalkulačka, nějaké peníze a pár drobností. Mezi těmi "kamarády" byli dva bráchové - známé firmy, které policie navzdory jejich věku (12 a 8) dobře znala.

Ještě mám ale jednu věc: pokud je na té fotografii Vaše dcera, možná by stálo za to fotku odstranit. A případně i zvážit stažení nebo úpravu celého článku. Takhle totiž,  zřejmě neúmyslně, zaděláváte dceří na "pěknou" ostudu a ošklivé trauma. Takhle se může dokat toho, ža na ní vcelku neznámé děti (spolužáci ze školy a pod.) můžou na ulici pokřikovat něco jako: "Jé ty chodíš s tím zlodělem, že jo? A víš že o tobě tvoje máma píše na internetu jak jsi úplně blbá? "

Nechtěl bych být v její kůži... :-(

0 0
možnosti

LucieSnopková

26. 6. 2008 21:40
Re: Stane se

to samozřejmě není její fotka, tu bych sem v životě neumístila, stačí, že jí tu musím mít já i se jménem:-)veškeré důsledky si tudíž nesu sama...ikdyž nepopírám, že život s člověkem, který se veřejně prezentuje není vůbec jednoduchý.

PS: Ani nevím jestli je na té fotce holčička nebo kluk, prostě mi přišlo, že je to anděl a i andělské zjevení může mít v sobě pěkného ďáblíka (a tím byl myšlen onen jedenáctiletý sňatkový podvodník)

 

0 0
možnosti

Witty1

26. 6. 2008 19:13
Tak na to mam jen jedine slovo:

HUSTÝ!!!

0 0
možnosti

KrásaVesmírná

26. 6. 2008 13:39
Mila

pani autorko, bohuzel se musim pripojit k taboru diskuteru, ktere nebudou kritizovat onoho klucinu, ale vas. Mozna by bylo lepe, resit priciny, nikoliv az jen dusledky. Z clanku je naprosto jasne, ze ani netusite, co vase dite ve volnem case dela, s kym ho travi, kdo je ten s kym ho travi. Dosahnete si na spicku nosu?

0 0
možnosti

tramtadadá

26. 6. 2008 13:55
Re: Mila

Nezlobte se, ale to trochu přeháníte, ne? Není to trochu nereálné vědět o každém kroku dítěte? Proto je snad vychováváme, aby se  sebe postaraly samy a věděly, co je dobré a co ne. Já jako malá jsem občas taky porušila pravidla a pokud na to naši přišli, tak jedině náhodou. A jsou to nejlepší rodiče na světě. Dítě má totiž v 10 letech už svůj rozum a své rozhodování. A dělá chyby, ze kterých se poučí. Tak Vám doporučuju trochu se zbavit upjatosti, jinak se od Vás děti odstěhují tak 100 a více kilometrů.

0 0
možnosti

bijec_vsech_tupcu

26. 6. 2008 13:22
mozna

by to bylo na karmu - ale vase hodnoceni vaseho ditete - ze je uplne blba, a to opakovane, to mi proste vadi. Rvat na 11 letou holku, ze je uplne blba, to mne pak nuti premyslet proc si hleda takove kamarady, jakeho si nasla. Zkuste se nad tim zamyslet, treba nad tim, ze zrejme to asi neni ojedinele, ze na ni takto rvete a reakce tohoto clovicka muze pak byt takova, ze kdyz ji nadava do blbcu vlastni mama, tak hleda nekoho u koho blbec nebude. KOHOKOLIV. Omlouvam se, ale tak to citim

0 0
možnosti

deatomizator-treti-generace

26. 6. 2008 13:24
Re: mozna

njn nikdo neni dokonaly

0 0
možnosti

androlina

26. 6. 2008 13:06
Pěkný článek,

škoda, že se to u nás děje a je toho čím dál tím víc. A mladší a mladší lidé (děti)...:-/

0 0
možnosti

vasekpasek

26. 6. 2008 12:56
Hm

Ono je to tak nějak hezky a zábavně popsáno, ale ve skutečnosti je to tedy značně drsné... Asi bych někde klučinovi hodil pytel na hlavu...

0 0
možnosti

ikaika

26. 6. 2008 12:48
Pěkný článek, smutná zkušenost

dávám karmu. Dovolte malé rýpnutí- ač to feministky jednou změní, tak pravidla pravopisu stále ještě platí, takže ženy a díky chodil-y, viděl-y, slyšel-y a když se tam přimotá osoba mužského pohlaví(byť zlodějská) ta pište chodil-i, viděl-i, slyšel-i;-)

0 0
možnosti

tojsouveci

26. 6. 2008 12:38
Dost smutné...

Dost smutné čtení. Asi je dopředu jasné, kde ten "milý" kluk  stráví většinu svého budoucího života. Ale společnost se musí chránit před podobnými hajzlíky. :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1966x
http://luciesnopkova.fincentrum.com